Montaža 1500t teške čelično rešetkaste krovne konstrukcijeJedan od naših najznačajnijih poslova do sada je i pokrivanja Fudbalskog stadiona u Francevillu, Gabon, Afrika

Za 6 meseci i 15 dana završena je montaža 1500t teške čelično rešetkaste krovne konstrukcije. Profesionalan odnos prema poslu, praćenje dinamike u dan i odlična saradnja sa ostalim izvođačima i predstavnicima Investitora, glavne su karakteristike ovog posla u srcu Afrike.

Arhiva vesti o pokrivanju Fudbalskog stadiona u Francevillu

avgust 2011.

Predsednik Republike Gabon obišao gradilište

Dana 10.08.2011. godine Predsednik Republike Gabon obišao je naše gradilište, fudbalski stadion u Franceville-u.
Prilikom obilaska gradilišta, Predsednik je izrazio zadovoljstvo i oduševljenje dosada izvedenim radovima i konstatovao da će za afričke igre, Kup nacija 2012 stadion biti spreman, na vreme i u dogovorenom roku.


jun 2011.

Radovi na stadionu u punom jeku

Počela je montaža prvog nosača, 7 dana pre roka po dinamičkom planu, namontiran je kompletan nosač.
U početku smo imali šest radnika koji su bili angažovani na montaži ankera, sada je na gradilištu trideset naših radnika, a sa lokalnom radnom snagom 40 do 50 radnika.
Završetak kompletnih radova se očekuje krajem Septembra ove godine.


oktobar 2010.

Isporuka kontejnera za Gabon

Počela je isporuka čelične konstrukcije za pokrivanje fudbalskog stadiona od 20.000 mesta, u Franceville, Gabon. Do sada je isporučeno 16 kontejnera, oko cca 300 t konstrukcije i opreme. Očekujemo da se isporuka nastavi u kontinuitetu, do svih 1.629 t ugovorene količine čelične konstrukcije. Takođe je u Libreville stigla i Amigina dizalica Liebherr, od 30 t, dok se druga od 100 t, očekuje oko 20. januara da bude na našem gradilištu.

septembar 2010.

Poseta visoke delegacije iz Republike Gabon

23.septembar – Ministar sporta i kulture u Vladi Republike Gabon, g-din Fransis N'demezo, sa delegacijom svoje zemlje, g-dinom Hilaire Adiahenot predsednikom Organizacionog komiteta CAN 2012, i Evarisste Laurent Leinda direktorom Ministarstva za nabavku, posetio je naše proizvodne pogone gde je u toku proizvodnja čelično rešetkastih elemenata za pokrivanje Fudbalskog Stadiona u Franceville.


februar 2010.

Ugovoren je posao prepokrivanja Fudbalskog stadiona u Francevillu, Gabon, Afrika

Ugovoren je posao prepokrivanja Fudbalskog stadiona u Franceville, Gabon, za potrebe CAN 2012 (Kup Afričkih Nacija u fudbalu 2012). Posao je ugovoren pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, omladine, sporta i zabave Republike Gabon. Rok za realizaciju projekta je kraj 2011 godine. Radi se o 1500t čelične konstrukcije koja će biti proizvedena u Kraljevu, transportovana i montirana u Gabonu.

Katalog proizvoda
Pogledajte i preuzmite kompletan katalog naših proizvoda za 2013.
Dekorativni stubovi za javno osvetljenje.
Stubovi za javno osvetljenje.
(Katalog sa tehnickim podacima).
Prezentacije
Stubovi za javno osvetljenje, vrste primena i namena.
Tehnička dokumentacija za izbor stubova u projektovanju javnog osvetljenja.
© Copyright 1998-2013 AMIGA Kraljevo