Izgradnja

izgradnja amigaSektor izgradnje obuhvata izvođenje  svih vrsta građevinskih, elektro energetstkih i mašinskih radova. Specijalizovani smo za izvođenje radova na teško pristupačnim terenima, pri čemu bismo posebno istakli izgradnju baznih stanica mobilne telefonije za sva 3 operatera od 1996.godine do danas preko 1000/, visokih antenskih stubova za prenos signala digitalne televizije kao i velikog broja vrlo kompleksnih objekata  po sistemu "ključ u ruke". Montaža dve najveće i najteže žičare  "Duboka 1" i "Duboka 2" na Kopaoniku , kao i žičare "Tornik" na Zlatiboru, vršena je helikopterski. Najviši antenski stubovi za prenos digitalnog signala montirani u Somboru i na Crnom Vrhu su visine 120 metara.
U delu čeličnih krovnih konstrukcija naročito bi istakli pokrivanje arheološkog nalazišta Lepenski Vir (raspon 48m), sportske hale u Zrenjaninu (raspon 55m), sportske hale u Kosovskoj Mitrovici (raspon 42m), sportske hale u Leposaviću (raspon 39m), zatim proizvodnju i montažu preko 1.600t teške čelične konstrukcije za pokrivanje fudbalskog stadiona u Gabonu, najvećeg raspona preko 80m, proizvodnju i montažu preko 2.500t teške konstrukcije proizvodne hale Fiata u Kragujevcu itd.
Izveli smo kompletne  građevinske radove na izgradnji trafostanica Beograd20 i Vranje4 /400/110kV/ .
Po principu "ključ u ruke" izgradili smo veliki broj  industrijskih i sportskih hala, energetskih, poslovnih i stambenih objekata u svim delovima Srbije. Naročito bi istakli multifunkcionalnu sportsku halu u Kraljevu, fudbalski  stadion Metalac u Gornjem Milanovcu, farme pilića i klanicu u Lajkovcu i Plandištu, zgradu Kontrole leta u Lađevcima itd.

 Amiga Izgradnja  Amiga Izgradnja  Amiga Izgradnja
 Amiga Izgradnja  Amiga Izgradnja  Amiga Izgradnja
 Amiga Izgradnja  Amiga Izgradnja  Amiga Izgradnja