Dan svetlosne tehnike

Dan svetlosne tehnike

21. maja, u velikoj Sali hale II nivo C Beogradskog sajma tradicionalno je održan 48. ”Dan svetlosne tehnike” koju po tradiciji organizuju Srpsko društvo za osvetljenje i aktuelni donatori. Amiga je kao aktivan član Društva za osvetljenje I tradicionalni donator ove manifestacije i ovom prilikom prezentovala nove reference kao i rezultate  poslovanje u 2016-2017.godini.

 

FK Priština u Prištini

Za potrebe rekonstrukcije stadiona FK Priština u Prištini, ugovorena je proizvodnja i isporuka četiri reflektorska stuba, dva komada visine 36m (do korpe) i dva komada 31,5m, komplet sa ankerima i instruktažom prilikom ugradnje.

Dalekovod 110 kV

Dalekovod 110 kV

U okviru projekta DV 110 kV br.1127 Kraljevo 1 – Kraljevo 2, uvođenje u TS Kraljevo 6 (Ribnica), u Ribnici, proizvedena su dva, a namontirano je ukupno tri do pet poligonalnih stubova (visine stubova 1 x 35m, 3 x 33m i 1 x 30 m).

Lazarevac rekonstrukcija javnog osvetljenja

Opstina Lazarevac- rekonstrukcija javnog osvetljenja u gradskom jezgru Lazarevca. U toku aprila i maja meseca bice zamenjeno 60 stubova rasvete visine od 9.5m do 10m. Ujedno ce biti i izvrsena zamena starih svetiljki novim LED svetiljkama.

Kineski kulturni centar

Izrada, isporuka i montaza celicne konstrukcije za objekat Zgrada Kineskog kulturnog centra u Beogradu za izvodjaca Energoprojekt Visokogradnja ad. Trenutno je u toku prozvodnja čelicnih greda i stubova približne tezine 250t. Montaža čelične konstrukcije i protivpožarna zaštita ce biti izvrsena na lokaciji na Novom Beogradu u junu. Montaža je zahtevna i iziskivace angazovanje specijalnih transporta i dizalica nosivosti 100t i 200t.

FK Mačva

FK Mačva

U saradnji sa kolegama iz Buck Beograd, realizovano je osvetljenje fudbalskog stadiona FK Mačva, iz Šapca primenom LED reflektora. Izgrađeni su temelji, proizvedeni, transportovani i montirani poligonalni reflektorski stubovi visine 41.5 metara do platforme (2 komada) i 34.5 m (2 komada). Reflektorsko osvetljenja stadiona FK Mačva je pušteno u rad u novembru 2017.godine.

Hladnjača Sopot

Hladnjača Sopot

U Sopotu je 18. 09. 2017. godine izvršena  primopredaja radova i puštanje u rad hladnjace koja je izgrađena po principu “ključ u ruke“ .

Otvaranju su prisustvovali – investitor, projektantski nadzor, elektro nadzor i predstavnici isporučilaca rashladne opreme. Obe rashladne mašine puštene su u rad, i za 1h postignuta temperatura od 0 stepeni u pred komori i komori.

Kosovska Mitrovica Garaže

Kosovska Mitrovica Garaže

U periodu mart-april 2017.godine, proizvedene su, transportovane i montirane prve javne montažne garaže u Kosovskoj Mitrovici. Garaže su površina 1600m2 i 1300m2, sa dva nivoa parkiranja. U okviru projekta izvedeni su i sistemi naplate parkinga sa ulazno - izlaznim rampama i naplatnim kućicama. Projektantsko rešenje montažnih garaža su razvili Amigini inženjeri kao tipsko rešenje koje je moguće primeniti u svim urbanim sredinama.

Kraljevo Pasarela

Kraljevo Pasarela

Na železničkoj stanici Kraljevo izvršena je demontaža stare pešačke pasarele preko staničnih koloseka proizvedena, transportovana i montirana nova pešačka pasarela.

Težina montirane konstrukcije iznosi 45 tona, a sama montaža izvođena je u fazama u saradnji sa Železnicama Srbije, kako železnički saobraćaj ne bi trpeo zastoje. Demontaža, proizvodnja i montaža su izvršene u periodu od avgusta do oktobra 2017. godine. Nova pešačka pasarela je puštena u upotrebu neposredno pre godišnjeg obeležavanja stradanja civila u Drugom svetskom ratu, 14. 10. 2017.

Karaman Greben Kopaonik

Karaman Greben Kopaonik

Za potrebe JP Skijališta Srbije, za osvetljenje ski-staze Karaman Greben na Kopaoniku, proizvedena su, transportovana i montirana 23 reflektorska poligonalna stuba visine 12 metara i jedan reflektorski poligonalni stub visine 18 metara. Transport, izvoz na mesto montaže i montaža je izvršena u decembru 2017.godine u veoma teškim vremenskim uslovima.

FK Metalac Gornji Milanovac

FK Metalac Gornji Milanovac

U okviru izgradnje novog pomoćnog terena za potrebe FK Metalac Gornji Milanovac,  proizvedena su, transportovana i namontirana 4 reflektorska poligonalna stuba visine 18 metara sa LED reflektorima proizvođača Philips. Obavljena je i montaža čelične montažne tribine, sa 304 sedeća mesta.

Rasveta je u rad puštena u novembru 2017.godine.

 

Škola za zavarivače

Škola za zavarivače

Naše trajno opredeljenje je da školujemo i obučavamo sopstveni kadar. U novembru mesecu je započeta registracija Centra za zavarivanje kod Ministarstva prosvete.