FK Mačva

FK Mačva

U saradnji sa kolegama iz Buck Beograd, realizovano je osvetljenje fudbalskog stadiona FK Mačva, iz Šapca primenom LED reflektora. Izgrađeni su temelji, proizvedeni, transportovani i montirani poligonalni reflektorski stubovi visine 41.5 metara do platforme (2 komada) i 34.5 m (2 komada). Reflektorsko osvetljenja stadiona FK Mačva je pušteno u rad u novembru 2017.godine.

Hladnjača Sopot

Hladnjača Sopot

U Sopotu je 18. 09. 2017. godine izvršena  primopredaja radova i puštanje u rad hladnjace koja je izgrađena po principu “ključ u ruke“ .

Otvaranju su prisustvovali – investitor, projektantski nadzor, elektro nadzor i predstavnici isporučilaca rashladne opreme. Obe rashladne mašine puštene su u rad, i za 1h postignuta temperatura od 0 stepeni u pred komori i komori.

Kosovska Mitrovica Garaže

Kosovska Mitrovica Garaže

U periodu mart-april 2017.godine, proizvedene su, transportovane i montirane prve javne montažne garaže u Kosovskoj Mitrovici. Garaže su površina 1600m2 i 1300m2, sa dva nivoa parkiranja. U okviru projekta izvedeni su i sistemi naplate parkinga sa ulazno - izlaznim rampama i naplatnim kućicama. Projektantsko rešenje montažnih garaža su razvili Amigini inženjeri kao tipsko rešenje koje je moguće primeniti u svim urbanim sredinama.

Trg Slavija, Bulevar oslobođenja i Ruzveltova ulica

Trg Slavija, Bulevar oslobođenja i Ruzveltova ulica

Za potrebe Grada Beograda, u sklopu rekonstrukcije Trga Slavija, Bulevara oslobođenja, Ruzveltove i ulice Mije Kovačevića u Beogradu, izvršena je proizvodnja, transport i montaža saobraćajnih portala i poluportala. Montaža je u dogovoru sa Investitorom i čelnicima Grada Beograda izvršena u noćnim i ranim jutarnjim satima kako se ne bi remetio saobraćaj zbog isključenja kontaktne tramvajske i trolejbuske mreže. U okviru istog projekta, isporučeno je preko 200 stubova kontaktne mreže.

Kraljevo Pasarela

Kraljevo Pasarela

Na železničkoj stanici Kraljevo izvršena je demontaža stare pešačke pasarele preko staničnih koloseka proizvedena, transportovana i montirana nova pešačka pasarela.

Težina montirane konstrukcije iznosi 45 tona, a sama montaža izvođena je u fazama u saradnji sa Železnicama Srbije, kako železnički saobraćaj ne bi trpeo zastoje. Demontaža, proizvodnja i montaža su izvršene u periodu od avgusta do oktobra 2017. godine. Nova pešačka pasarela je puštena u upotrebu neposredno pre godišnjeg obeležavanja stradanja civila u Drugom svetskom ratu, 14. 10. 2017.

Karaman Greben Kopaonik

Karaman Greben Kopaonik

Za potrebe JP Skijališta Srbije, za osvetljenje ski-staze Karaman Greben na Kopaoniku, proizvedena su, transportovana i montirana 23 reflektorska poligonalna stuba visine 12 metara i jedan reflektorski poligonalni stub visine 18 metara. Transport, izvoz na mesto montaže i montaža je izvršena u decembru 2017.godine u veoma teškim vremenskim uslovima.

FK Metalac Gornji Milanovac

FK Metalac Gornji Milanovac

U okviru izgradnje novog pomoćnog terena za potrebe FK Metalac Gornji Milanovac,  proizvedena su, transportovana i namontirana 4 reflektorska poligonalna stuba visine 18 metara sa LED reflektorima proizvođača Philips. Obavljena je i montaža čelične montažne tribine, sa 304 sedeća mesta.

Rasveta je u rad puštena u novembru 2017.godine.

 

Wi-Fi drvo

Wi-Fi drvo

U sklopu redovnih poslova koje Amiga izvodi za Telekom Srbija a. d. , krajem 2018. godine proizvedeno je, transportovano, montirano i pušteno u rad 6 WiFi drveta na lokacijama u Beogradu i Novom Sadu

 

Škola za zavarivače

Škola za zavarivače

Naše trajno opredeljenje je da školujemo i obučavamo sopstveni kadar. U novembru mesecu je započeta registracija Centra za zavarivanje kod Ministarstva prosvete.