PROIZVODNI PROGRAM

Stubovi za javno i reflektorsko osvetljenje

javno reflektorskoProizvodnja stubova za javno i reflektorsko osvetljenje je nešto što Amigu karakteriše i čini prepoznatljivom od svog osnivanja. Amiga je danas vodeći regionalni proizvođač stubova za osvetljenje. Iza nas je 27 godina iskustva i kontinuiranog rada i usavršavanja u oblasti proizvodnje stubova javnog osvetljenja i visokih reflektorskih stubova, kako u pogledu kvaliteta i standarda, tako i u pogledu dizajna i primene novih tehnologija.
Razvili smo tri osnovne serije stubova za javno osvetljenje: cevni segmentni (CRS), konusni okrugli (KRS) i višeugaoni konusni (VRS), visine do 16m .
Stubove iz ove RI serije karakteriše nenametljiv dizajn ravnih linija i glatkih površina, koji se savršeno uklapa sa novijom generacijom svetiljki i savremenim rešenjima javnog osvetljenja, a ugradnjom dekorativnih lira i nosača svetiljki postaju važan detalj urbanih sredina.
Za potrebe osvetljenja sportskih terena, urbanih raskrsnica, parking prostora, industrijskih kompleksa, reklamnih totema, razvijen je program visokih reflektorskih stubova, različitih tipova i namena, visina i do 65 m.  Osnovne varijante su: SEXTANT, FARIO, STADION, MINI MODULO i MODULO MPP. Zbog specifične namene ovih stubova, izrađuju se i modifikovane varijante osnovnih grupa, zavisno od projektantskih zahteva u pogledu tehničkih rešenja i estetskih karakteristika, pri čemu naš projektni biro uvek stoji na raspolaganju da svojim znanjem i iskustvom izađe u susret specifičnim zahtevima kupaca.

Cevni segmentni 

 Cevni segmenti  Cevni segmenti  Cevni segmenti

Konusni okrugli

 Konusni okrugli  Konusni okrugli  Konusni okrugli

Višeugaoni konusni

 Višeugaoni konusni  Višeugaoni konusni  Višeugaoni konusni